Gummi transportbånds

Egenskaber

Slidstyrke

Slidstyrke er en af de vigtigse egenskaber transportbånd har. Høj slidstyrke øger transportbåndets levetid og er derfor en god investering.

Anti-statisk

En af de store fordele ved Dunlop's gummi transportbånd (Made in Hollnad) er, at de er antistatiske (ATEX 94/4/EC) og overholder internationale standarder iht EN/ISO 284.

Olie og fedt

Olie, fedt og smøremilder kan påvirke gummi transportbånd i høj grad og forkorte levetiden væsentligt. Hvis gummibelægningen svulmer op er det et typisk tegn på, at gummikvaliteten ikke er olie og fedt bestandig.

Varmebestandigt

Der er grundlæggende 2 kategorier varmebestandige transportbånd. T150 angiver maksimal emne temperatur på 150° C og T200 er op til 200° C.

Flammehæmmende

Flammehæmmende transportbånd øger sikkerheden da de minimerer risiko for ar en brand breder sig. Der findes en række kvaliteter og internationale standarder, der sikrer at sikkerhed er i orden.

UV og Ozon

UV lys og ozon kan skade transportbånd alvorligt. Dunlops gummikvaliteter er udviklet til at kunne modstå UV lys og ozon, hvilket resluterer i en væsentligt længere levetid.

©2021 Niels Burcharth A/S - DK-8700 Horsens - Nokiavej 1 - DK-4100 Ringsted - Rugvænget 13B - TLF: +45 76 25 41 00 CVR-nr.: DK-17671278

Search

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Læs mere ved at klikke på mere information.