Gummi transportbånds

Egenskaber

Gummi transportbånds

Egenskaber

Gummi transportbånd er populære til transport af bulk råmaterialer på grund af deres mange tekniske egenskaber, der gør dem velegnede til denne opgave. Gummibånd til transportbånd skal kunne holde til den belastning de udsættes for, og vi har stor viden om hvilke conveyor bånd, der passer til forskellige industrier. Når du skal vælge gummi bånd, så tilbyder vi rådgivning og vejledning, så vi sikrer at der vælges den form for gummibånd transportør, der passer netop til jeres behov. Kontakt os gerne for en snak om jeres aktuelle behov for transportbånd gummi.

Varmebestandigt

Der er grundlæggende 2 kategorier varmebestandige transportbånd. T150 angiver maksimal emne temperatur på 150° C og T200 er op til 200° C.

Flammehæmmende

Flammehæmmende transportbånd øger sikkerheden da de minimerer risiko for ar en brand breder sig. Der findes en række kvaliteter og internationale standarder, der sikrer at sikkerhed er i orden.

UV og Ozon

UV lys og ozon kan skade transportbånd alvorligt. Dunlops gummikvaliteter er udviklet til at kunne modstå UV lys og ozon, hvilket resluterer i en væsentligt længere levetid.

Slidstyrke

Slidstyrke er en af de vigtigse egenskaber transportbånd har. Høj slidstyrke øger transportbåndets levetid og er derfor en god investering.

Anti-statisk

En af de store fordele ved Dunlop's gummi transportbånd (Made in Hollnad) er, at de er antistatiske (ATEX 94/4/EC) og overholder internationale standarder iht EN/ISO 284.

Olie og fedt

Olie, fedt og smøremilder kan påvirke gummi transportbånd i høj grad og forkorte levetiden væsentligt. Hvis gummibelægningen svulmer op er det et typisk tegn på, at gummikvaliteten ikke er olie og fedt bestandig.

Hurtigt Overblik

Gummi Transportbånd (EP) Til BULK Dunlop Conveyor Belting

Gummi Transportbånd (EP)

Gummi Kvaliteter Dunlop Conveyor Belting

Gummi Kvaliteter

Ultra X Transportbånd Dunlop Conveyor Belting

Ultra X Transportbånd

Medbringer bånd Dunlop Conveyor Belting

Medbringer Bånd

Special Transportbånd Dunlop Conveyor Belting

Special Transportbånd

Individuelt Tilpassede Løsninger

Vejledning, Opmåling og Montage

Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning, lave opmålinger samt montering. 
Kontakt os for yderligere information.

Individuelt Tilpassede Løsninger

Vejledning, Opmåling og Montage

Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning, lave opmålinger samt montering. 
Kontakt os for yderligere information.

Search