Stål, retur, stød og styre

Bulk Ruller

Stål, retur, stød og styre

Bulk Ruller

Stål transportruller

Den mest almindelige type transportørrull til understøttelse af transportbåndet. Stålrøret garanterer levetid under vanskelige forhold. Vores ruller fås i følgende diametre: 51, 63,5, 88,9, 108, 133 og 159 mm. Derudover tilbyder vi en bred vifte af akselender (detaljeret information i vores katalog og bestillingsformular - besøg venligst download-sektionen). Vi tilbyder forskellige former for beskyttelse mod korrosion (primerbelagt, pulverlakeret, zinkbelagte ruller).

Gummi belagte ruller

Transportrullen er dækket af varmt vulkaniseret lag gummi, hvilket øger dets holdbarhed og friktion. Dette medfører øget styreegenskaber og er ekstra skånsomt mod transportbåndet.

Chokruller

Chokruller anvendes på et transportbånds påslag (pålæsningsområd). Gummiringene er monteret side om side på hele rørets længde for at absorbere slag og vægt af materiale, som falder ned på transportbåndet. Du finder flere oplysninger om mulige diametre i vores katalog, venligst besøg vores download sektion.

Returruller

Returruller med påmonterede diske anvendes på transportbåndets returside. De anbefales hvor materialet har tendens til at opbygge sig på transportbåndet og dermed aflejre som på rullerne. De spidse skiver er monteret på et pulverlakeret rør. Skiverne forhindrer materialeopbygning og reducerer derfor transportbåndets skævlåb. De spidse skiver kan kombineres med flade ringe, som understøtter transportbåndets kanter. Du finder flere oplysninger om mulige diametre i vores katalog, venligst besøg vores download sektion.

Returruller med afstandsstykker

Et alternativ til den almindelige returrullen er returrulle med afstandsringe. Stålrøret er udstyret med skiver og afstandsringe der holder diskene på plads. 

Styreruller

Styrruller, der er monteret på begge sider af transportbånd, hjælper med til at forhindre at transportbåndet vandrer og reducere dermed muligheden for transportørskader.

Individuelt Tilpassede Løsninger

Vejledning, Opmåling og Montage

Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning, lave opmålinger samt montering. 
Kontakt os for yderligere information.

Individuelt Tilpassede Løsninger

Vejledning, Opmåling og Montage

Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning, lave opmålinger samt montering. 
Kontakt os for yderligere information.

Search