Olie og Fedt Resistant Bånd

Olie og fedt kan have en meget skadelig effekt, på transportbåndets ydeevne samt forventede levetid, fordi det trænger ind i gummiet, som får det til at svulme og forvrænges, hvilket ofte medfører alvorlige driftsproblemer. Olie og fedtbestandighed kan opdeles i fire kilder - mineralolier, vegetabilske, animalske olier og fedtstoffer. Mineralolier er de mest aggressive og kræver et særligt højt beskyttelsesniveau.

Høj kvalitet
Dunlop bruger en meget speciel sammensætningsformel i ROM-dækningskvalitet, der er designet til at modstå penetration og dermed skadelige virkninger af olier og fedtstoffer. I tilfælde af stærkt aggressive mineralolier og situationer, der involverer høje koncentrationer af animalske og vegetabilske olier, har Dunlop også udviklet en særlig forbindelse til at skabe den yderst vellykkede ROS-dækningskvalitet.

Dunlop transportbånd med olie- og fedtbestandige dæksler, findes i mange forskellige brancher, herunder kemikalie- og gødningsindustrien, træ, papir, papirmasse, sukker, mad, omladning og genanvendelsesanlæg. Dæksler, der er modstandsdygtige over for både olie og ild - er også tilgængelige.

ROM-Karakter
Olie og fedtbestandig, for de fleste produkter med animalske og vegetabilske olier og fedtstoffer.


ROS Grade
Olie- og fedtbestandig, for produkter som indeholder mineralolier og fedtstoffer


Flamme og Olie Modstandsdækkende Omslag

BVM K / S Grade - Brand og olie resistent, for de fleste produkter med animalske og vegetabilske olier og fedtstoffer. (Varighed: 80 ° C. Peak 90 ° C)

BVS K / S Grade - Brand og olie resistent, for produkter indeholdende mineralolier
(Varighed: 80 ° C. Peak 90 ° C)

 
varme resistente bånd
varme resistente bånd

Niels Burcharth A/S

Virksomheden er grundlagt i 1892 og havde dermed 125 års jubilæum i 2017. Se Hele historien her

Kontakt og Jobs

©2019 Niels Burcharth A/S - DK-8700 Horsens - Nokiavej 1 - DK-4100 Ringsted - Rugvænget 13B - TLF: +45 76 25 41 00 CVR-nr.: DK-17671278

Search

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Læs mere ved at klikke på mere information.
Mere Information Ok Nej Tak!